Junta de Confraries de Setmana Santa de Girona
ÍndexBenvingudaLa JuntaLa nostra seuNoticiesButlletíConfrariesGaleria d'imatgesAgendaDocumentacióVia CrucisEnllaçosMultimèdia

 

 Benvinguts a la web de la Junta de Confraries,


La Junta de Confraries de la Setmana Santa de la ciutat de Girona té encomanada, des de l’any 1946, l’organització d’un conjunt d’actes que es desenvolupen durant la Setmana Santa.

El pregó, l’edició i la publicació dels programes i els cartells de Setmana Santa i la processó del Sant Enterrament del Divendres Sant formen part d’una de les tradicions més conegudes de Girona.

L’equip de govern de la Junta s’ha proposat, amb aquesta pàgina web, que la Setmana Santa de Girona navegui per la xarxa. En aquesta web hi trobareu tota mena d’informació sobre la història de la Setmana Santa gironina, sobre les diferents Confraries que constitueixen la Junta i una acurada informació de tots els actes de la Setmana Santa d’enguany.

La pàgina web de la Junta de Confraries vol ser senzilla i útil. Al mateix temps, pretén ser un vehicle d’informació i un punt de trobada de tots els partidaris d’una tradició tan gironina com la seva Setmana Santa.

El President de la Junta de Confraries

(C) Junta de Confraries de Girona

Email: juntaconfrariesgirona@gmail.com